Gaziemir’de Kalitenin Yeni Adı; Miyap Carmen

Gaziemir’de Kalitenin Yeni Adı; Miyap Carmen

Gaziemir’de Kalitenin Yeni Adı; Miyap Carmen
31 Ağustos 2022 - 22:42

Gaziemir’in en tercih edilen bölgesi olan Beyazevler’de benzersiz bir proje yükseliyor. Optimum AVM’ye, Ege Serbest Bölge’ye ve kolejlere komşu, konfor ve kaliteyi bir arada sunan bir proje Miyap Carmen, yıl sonunda sahipleriyle buluşuyor.
Yüzme havuzundan fitness merkezine, yürüyüş alanlarından özel peyzajına kadar bölgede standartları yükselten Miyap Carmen, şehrin tam merkezinde konforlu ve lüks bir yaşamı ayağınıza getiriyor. Miyap İnşaat Müteahhidi İsmail Aydın daha önceki projelerinde olduğu gibi Carmen’de de farkını ortaya koyarak bulunduğu yere değer katan bir proje ortaya sunmuş.
 
Satışlar, şampiyon ofisin
Miyap İnşaat bu özel projenin satış ve pazarlamasında proje konusunda çok tecrübeli ve İzmir’in en başarılı ofislerinden 40 kişilik şampiyon ekip Coldwell Banker Life Gayrimenkul ile çalışmayı tercih etti. Projeyi keyifle ve gururla lanse edeceklerini belirten Coldwell Banker Life Broker’ı Uğur Sezginer, “Öncelikle Miyap İnşaat’ın değerli sahibi İsmail Aydın’ı vizyonu ve ortaya koyduğu güzel proje için kutluyor aynı zamanda bizimle çalışmayı tercih ettikleri için teşekkür ediyorum. Böyle güzel bir projeyi lanse etmek, pazarlama aktivitelerini yürütmek ve satışlarını tamamlamak bizim için büyük bir onur, Miyap Carmen konumu, inşaat kalitesi ve özellikleriyle yatırımcılar için büyük bir fırsat” dedi.
Sezginer şunları söyledi:
“Günümüz koşullarında insanlar ellerindeki nakit veya dövizi gayrimenkule yatırmayı tercih ediyor. Çünkü hiçbir döviz aracı şuanda gayrimenkul kadar yatırımınızı kazanca dönüştürmüyor. İzmir’de her ay artış gösteren konut satış istatistikleri aslında bize yatırımın doğru adresini göstermiş oluyor. Gaziemir, sürekli yenilenen bir bölge. İş merkezlerinin varlığı, havalimanına yakınlığı ve ticareti kuvvetli ilçelerle olan bağlantısı ile tercih edilen bir bölge olmayı başardı. Arz talep doğrultusunda bitmiş ve yakın zamanda bitecek olan projelerin satış hızları diğer bölgelere oranla daha fazla olduğunu gözlemleyebiliyoruz. Bu doğrultuda Miyap Carmen, kaliteli, konforlu, yenilikçi tarzıyla tam bir yatırım tercihi diyebiliriz.”

ARALIK 2022’de teslim
Miyap Carmen projesi 2 blok 2+1 3+1 5+1 daire seçeneklerinden oluşan 50 dairelik butik bir site konseptinde, sosyal alanlara sahip çevresinde bulunan tüm ulaşım noktalarına yakın konumda olan ve size özel bir yaşam alanı sunan keyifli bir proje. Carmen sakinlerine, 24 saat güvenlik, açık yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitnesscenter, buhar odası, sauna, açık spor alanları gibi hizmetler sunuyor. Tamamlandığında şehrin merkezinde konforlu bir yaşantı sunacak olan proje Aralık 2022’de teslim.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum