Konut projesi geldi, Vakıfbank muslukları açtı!

3 milyon liraya kadar trink diye çekilecek! Tek bir şartı var…

Konut projesi geldi, Vakıfbank muslukları açtı!

3 milyon liraya kadar trink diye çekilecek! Tek bir şartı var…

Konut projesi geldi, Vakıfbank muslukları açtı!
13 Ocak 2023 - 16:14

Vakıfbank konut kredisi başvurusu yaparken önemli destekler sunuyor. Özellikle yeni ev alacak olanlar bu haberi iyi okuyun. Çünkü aradığınız kredi fırsatı burada olabilir. İşte detaylar…

Konut fiyatlarındaki artışın vatandaşların ev alabilmesi için kredi desteği ihtiyacını doğurması üzerine Vakıfbank yeni yüksek limitli konut kredisi paketini açıkladı. Artan konut fiyatları nedeniyle vatandaşların daha fazla kredi desteğine ihtiyacı olunca, Vakıfbank yine konut sakinlerinin yardımına koştu.

 

Vakıfbank’ın başlattığı Sarı Panjur konut kredisi kampanyası ile hem kredi faiz oranları düşük hem de kredi limitleri artırılmıştır. Güncelleme sonrası özellikle bu kampanya için konut kredisi faiz oranı yüzde 1,20 olarak açıklandı ve kredi limiti 3 milyon 500 liraya yükseltildi.

VAKIFBANK SIFIR KONUT KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

Vakıfbank’ın ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yönelik Sarı Panjur konut kredisi kampanyası kapsamında yapılan açıklamada, özellikle yeni ev almak isteyenler için kredi faiz oranı yüzde 1,20’ye düşürüldü.

Kampanyada kullanılan faiz oranı kredi tutarına göre belirlenir. 1 milyon liraya kadar konut kredisi paketine yüzde 1,20 faiz oranı uygulanıyorsa, bu tutarı aşan kredi taleplerine aylık yüzde 1,29 faiz oranı uygulanıyor. Kredinin üst limiti ise 3 milyon 500 bin TL. Yani en fazla 3,5 milyon lira alacaksınız.

VAKIFBANK KONUT KREDİSİ BAŞVURUSU NEREDEN, NASIL YAPILIR?

Kredi çekerek ev sahibi olmak istiyorum diyen müşteriler için Vakıfbank tüm şubelerden başvuru kabul etmekte, Vakıfbank’ın internet sitesi ve mobil ofisinden avans kredisi başvuruları yapılabilmektedir. Ön başvurusu onaylanan kişi, kendisine en yakın Vakıfbank şubesine giderek gerekli başvuru belgelerini sunarak kredi onayı almaya hak kazanır.

YORUMLAR

  • 0 Yorum